duminică, 9 mai 2010

KATIFER 7-8-9 MAI 2010

Am participat doar simbata citeva ore. Dar in ciuda drumului parcurs nu mi-a parut rau. Am vazut si admirat masini frumoase pe care nu le mai intilnisem pina atunci, am cunoscut colegi de pe forumul masinilor clasice din Cluj, m-am revazut cu iubitori ai "cazanelor" de pe alte meleaguri, etc. Locatie frumoasa, organizare buna (atit cit am apucat eu), masini de exceptie (se vede in poze).
O mica observatie, faptul ca la aceste intilniri desi sint adresate direct iubitorilor de masini vechi, fie proprietari, fie doar admiratori, nu se tine cont de insotitori. In marea majoritate a cazurilor sint membri familiei care se cam plictisesc la aceste intilniri. Asa i s-a intimplat si fiicei mele. Odata trecut entuziasmul noului nu prea a avut cu ce sa-si umple timpul si inerent a dorit sa ne intoarcem acasa. Asta a fost motivul pentru care doar dupa citeva ore am pornit spre casa.
Nu a fost cazul doar a acestei intilniri. Situatia se repeta aproape de fiecare data. Este interesant de observat cum in jurul a cite unui participant entuziasmat, absorbit in conversatii despre masini, motoare, piese, etc graviteaza fie cite unul sau mai multi copii care trag de el incercind sa-i capteze atentia, sau este insotit de cite o doamna sau domnisoara pe a carei fata se citeste blazare totala.
SFAT: Ca sa nu patiti ca si mine, mergeti singuri la astfel de evenimente.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu